Baranya megye

Készpénzes használtautó felvásárlás – Baranya megyében

Készpénzben azonnal fizetünk önnek a helyszínen!

Autójáért azonnal megszeretné kapni a lehető legnagyobb összeget, várakozás nélkül?

Akkor ne habozzon, keressen fel minket, mert mi az adás-vételi szerződés kitöltése után egyből készpénzben fizetünk az ön gépjárművéért! Nem kell feleslegesen idegeskednie azért, hogy mikor utalunk és ehhez hasonló kellemetlenségek miatt. Kollégánk a tranzakciót követően egyből átnyújtja önnek az autójáért adható legnagyobb összeget!

Utaznia sem kell, házhoz megyünk!

Szeretnénk megkönnyíteni a helyzetét avval, hogy nem önt rendeljük magunkhoz, azért hogy szemrevételezzük autóját, éppen ezért mi megyünk, el önhöz, hogy a lehető legkényelmesebb módon le tudjuk bonyolítani az autójának esetleges megvásárlását.

Önnek semmi mást nem kell tennie csak megadni a pontos címet ahova, mehetünk az autójáért!

Legyen, az Ön gépjárműve bárhol Baranya megyén belül, Pécs, Szigetvár, Siklós, Szentlőrinc, Komló, Mohács, …. stb. Mi elmegyünk érte!Önnek azonnali készpénzre van szüksége az autójáért cserében?

Akkor ne habozzon! Hívjon most és kollégánk rövid időn belül enyhít az ön fájdalmain! Hiszen kedvező esetben nem pusztán megvásárolja öntől az autót, aminek segítségével azonnal készpénzhez tud jutni, hanem személyesen el is megy önhöz!

Műszaki hibás, üzemképtelen, vagy esetleg sérült? Nincs pénze a javíttatásra? Ne álljon önnél feleslegesen, megvesszük készpénzért!

Gépjárműve már öregecske, leharcolt, megfáradt? Nem szeretne vele tovább bajlódni? Semmi probléma!

Hívjon minket és mi a lehető legjobb árat kínáljuk érte! Legyen, a gépjármű az ország bármely pontján mi elmegyünk érte.

Ha az autó esetlegesen nem tud lábon közlekedni, kérjük, azt előre jelezze, mert ezekben az esetekben kollégánk egy tréleres autó segítségével elszállítja öntől a megfáradt autót.

Ha a vásárlás sikeresen megtörtént kollégánk készpénzben fizeti ki önnek az gépjármű árát!

Hitel? Nem tudja eladni autóját, mert hitel van rajta?

Nekünk ez sem akadály! Ha úgy van, Mi ilyen feltételek mellett is készpénzért megvásároljuk gépjárművét!

További részletekért hívjon az alábbi telefonszámunkon +36 20 938 0796 – Vagy írjon e-mailt!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, kérjen visszahívást vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat!

Amennyiben sikerült meggyőznünk Önt kedvező feltételeink segítségével, akkor ne töprengjen, keressen fel minket a fentiekben említett módok valamelyikének segítségével, és bonyolítsunk le egy igazán korrekt üzletet!

Miért bajlódna online regisztrációkkal, hosszadalmas véget nem érő űrlapokkal, hirdetések feladásával?

Mi a legegyszerűbb és egyben a legnagyszerűbb módon igyekszünk önnek segíteni! Az alábbi telefonszámon +36 20 938 0796 reggel 8- este 8-ig bármikor hívhat minket ebédidőben is! De ha nem preferálja a telefonos beszélgetéseket, akkor írjon e-mailt a kapcsolatfelvételi / ajánlatkérő űrlapunk segítségével!

AjánlatkérésAutó pontos típusa:
Autó évjárata:
Fotók (max 2 MB/db és jpg formátum):
Üzenete: