Készpénzes használtautó felvásárlás – Budapest

Állapotától függetlenül, minden típusú- és évjáratú autót megveszünk Budapesten és térségében.

Használtautó vásárlás Budapesten és környékén készpénzért, azonnali adás-vételi szerződés megírásával az autó állapotától függően a legjobb áron !!!!

Helyszíni gépjármű megvásárlás készpénzért. A telefonos beszélgetést követően 30 percen, Maximum 1 órán belül személyesen kimegyünk önhöz, legyen ön Budapest bármely kerületében. Ezzel is levéve önről azt a terhet, hogy bárhová is utaznia kelljen autó eladásának az érdekében.

Gépjármű felvásárlás Önnél, hogy utaznia se kelljen!

Megválna régi autójától, vagy beszámíttatná egy új gépjármű vételárába? Akkor a legjobb helyen van! Keressen fel minket, mert, mi a legjobb árat kínáljuk az ön autójáért és akár pár órán belüli megvásárolhatjuk az ön autóját!

Megvásároljuk az ön gépjárművét évjárattól, típustól, illetve kortól függetlenül, legyen ön Budapesten vagy környékén.Azonnal szüksége van a gépjárművéért kialkudott összegre?

Nálunk ez nem kérdés, hogy azonnal kifizetjük az autójáért járó összeget! Mi azonnal készpénzben kifizetjük a gépjárművéért járó pénzt, amivel időt-, pénzt, és energiát spórolhat,

Hiszen akár pár órán belül alá írhatjuk az adás-vételi szerződést és kézhez kaphatja azt az összeget, amennyit az ön autója ér.

Problémák vannak használt autójával, törött, sérült, esetleg üzemképtelen? Ne őrizgesse sokáig! Keressen fel minket és mi azonnal megvásároljuk!

Elavult, megfáradt öreg autóját már sehol nem veszik meg? Elkeseredettségében már a roncstelepen gondolkodik? Ne tegye! Csak annyit csináljon mindösszesen, hogy felkeres minket! Kollégánk akár pár órán belül önhöz ér, és rutin autó ellenőrzés után vélhetően korrekt árat fog mondani az ön autójára! Ha üzemképtelen az autó és nem tud lábon közlekedni az sem probléma ezekben az esetekben kérjük, előre jelezze ezt és akkor mi trélerrel fogjuk elszállítani az ön autóját, de természetesen előtte kifizetjük önnek a lehető legjobb árat a gépjárműért!

Kölcsön van a gépjárművén és nem tudja eladni?

Szeretne megszabadulni hitelétől, ezért eladná autóját? Hívjon fel minket vagy írjon üzenetet! Így két legyet üthet egy csapásra! Hiszen nem csak gépjárművétől szabadul meg, hanem a Hitelétől is!

Meggyőzték önt ajánlataink, ezért velünk szeretne üzletet kötni?

Még több információt tudhat meg rólunk, ha felhív minket az alábbi telefonszámunkon. Ha a későbbiekben is szeretné velünk a kapcsolatot felvenni, és már egyszer felírta a telefonszámunkat attól nem kell tartania, hogy többé nem leszünk elérhetőek, hiszen már több mint 20 éve ez a telefonszámunk!
Ha kitölti ajánlatkérő űrlapunkat, akkor kollegánk pár percen belül felhívja Önt, és ajánlatot tesz az autójáért.
Mi elmegyünk, az ön autójáért Legyen az Budapest bármely területén, Pestújhelyen, Óbudán, Gazdagréten, Rákospalotán, Zuglóban, Békásmegyeren, Cinkotán, Mátyásföldön, Pesthidegkúton, a Vizivárosban, Csepelen, a Ferencvárosban, Angyalföldön, Újpesten, Rákoskeresztúron, Csömörön, a Rózsadombon vagy éppen bármely más területén a Fővárosnak illetve annak környékén.

AjánlatkérésAutó pontos típusa:
Autó évjárata:
Fotók (max 2 MB/db és jpg formátum):
Üzenete: